Verandazeilen

Verandazeilen, chaletzeilen en terraszeilen zijn een praktische oplossing om langer te genieten van het outdoor leven.

Verandazeilen op maat gemaakt

Verandazeilen, chaletzeilen en terraszeilen zijn een praktische oplossing om langer te genieten van het outdoor leven en dat doen we het liefst overal. In de eigen tuin, op een mooie campingstek of op een gezellig terras in de horeca.

De verandazeilen en terraszeilen worden in overleg en binnen de mogelijkheden naar uw wens op maat gemaakt. Ze zijn geschikt voor elk formaat veranda of overkapping. Het grote voordeel van verandazeilen en terraszeilen is dat u ze zowel tijdelijk als permanent kunt bevestigen.

Terraszeil bestellen, Den Bosch, Gema Zeilmakerij
Terraszeil bestellen, Den Bosch, Gema Zeilmakerij

Verandazeil of terraszeil bestellen?

Hoe gaat het in zijn werk?

U vult uw gegevens in op de website en wij nemen contact met u op.

Wij komen op locatie om in te meten en hebben overleg over uw wensen en de mogelijkheden, het materiaal en de wijze van afwerking. 

Vervolgens ontvang u een offerte die één maand geldig blijft. Bij het akkoord bevinden ontvangen wij graag uw bevestiging van de offerte.

De levertijd gaat volgens afspraak en ligt tussen de 2 en 6 weken gerekend vanaf het offerte akkoord.

Ik wil meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over onze veranda en terraszeilen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gema Zeilmakerij in ‘s-Hertogenbosch; met een ruime ervaring in het vervaardigen van verandazeilen mogen wij ons met recht een specialist op dit gebied noemen.

Terraszeil bestellen, Den Bosch, Gema Zeilmakerij