Marktzeilen

Wij maken marktzeilen in verschillende kwaliteiten en kleurencombinaties. Een standaard zeil is altijd wit van kleur.

Degelijke Marktzeilen

Van meet af aan produceren wij degelijke marktzeilen die uw goederen en producten beschermen tegen alle weersinvloeden. Er zijn verschillende kwaliteiten zeildoek zoals katoen, polyester en airtex. De keuze van het doek hangt af van uw wensen. Een standaard zeil is altijd wit van kleur. U kunt voor een andere kleur kiezen of een combinatie van kleuren. Hier wordt een meerprijs voor berekend.

Maatwerk zeil, Gema Zeilmakerij
Terraszeil bestellen, Den Bosch, Gema Zeilmakerij

Voorzeilen en zijzeilen

Met voorzeilen en zijzeilen kunt u uw marktkraam rondom extra bescherming bieden. Ook uw klanten kunnen beschut staan. De voorzeilen en zijzeilen hebben een transparant middengedeelte zodat het zicht bewaard blijft.

De standaardmaat van een voorzeil is 4 meter breed x 2 meter hoog.
De standaardmaat van een zijzeil is 2,5 meter breed x 2,5 meter hoog. Er zijn verschillende kwaliteiten zeildoek. Een standaard zeil is altijd wit van kleur. U kunt voor een andere kleur kiezen of een combinatie van kleuren. Hier wordt een meerprijs voor berekend.

Tafelzeilen

Tafelzeilen geven uw kraam een mooie en verzorgde uitstraling.
De standaardmaat van een tafelzeil is 4 meter breed en 2 meter lang. Er is keus uit verschillende kleuren en kwaliteiten.

Accessoires

Voor het opbouwen/uitbreiden van de marktkraam en het werken onder verschillende weersomstandigheden verkopen wij handige accessoires. Denk daarbij aan zeilklemmen, grondpennen, uitzetijzers, aluminium markttafels en zo voort.

Ik wil meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over onze marktzeilen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gema Zeilmakerij in ‘s-Hertogenbosch; met een ruime ervaring in het vervaardigen van diverse marktzeilen mogen wij ons met recht een specialist op dit gebied noemen.